Kako se registrirati na cro-hobby?

 1. Kliknite na link za registraciju
  – 
  Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Registracija“ u gornjem desnom kutu svake stranice, unesite vašu email adresu i lozinku. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.
 2. Upišite svoje podatke za prijavu
  – Upišite svoju e-mail adresu i lozinku koje želite koristiti na našoj stranici. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.
 3. Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
  – 
  Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se cro-hobby.com zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 1000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama.
 4. Istražite i ostale pogodnosti
  – Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim asortimanima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.